2.10.2012

Säihkettä ja kimallusta

Vihdoin sain aikaiseksi ujuttaa kiireiseen arkeen ompeluhetken! Olipa tätä jo odotettukin :) Olin jo kesäloman lopulla aloittanut uutta tanssikorsettia liilasta taftista, ja tänään sain homman viittä vaille päätökseen. Käytännössä siis huolittelin reunat vinonauhalla, ompelin luille kujat ja pujotin luut paikoilleen (tai rigilene-nauhan, jos ihan tarkkoja ollaan) ja yhdistin takakappaleet etukappaleeseen. Ehdin jopa neulata olkainkuminauhat paikoilleen ennen kuin pysähdyin ihailemaan kätteni töitä :)


Saanko samalla esitellä "pikkuapulaiseni"? Juuri tätä tarkoitusta varten otin ja tilasin kuukausi sitten kauan kaipaamani sovitusnuken. Löysin sellaisen, joka on lähes suurimmilla säädöillä itseni kokoinen, joten minua pienemmille oppilaillenikin saan tarvittaessa sopivia pukuja tehtyä ilman jatkuvaa sovittamista. Tämä tykkää :)

Olen tämän vuoden aikana tilannut USA:sta alan liikkeestä vartavasten tanssia varten tehtyjä korsettien kaavoja. Missioni on tehdä jokaisesta kaavasta valmis korsetti, että on sitten helppo valita sopivin tarvittaessa. Tämä on nyt järjestyksessä kolmas korsetti, joten puuhaa vielä riittää.

Lisäksi järjestelin ompelutarvikehyllyni uuteen uskoon, ja "löysin" ihania kankaita, joita olen heräteostellut tanssipukuja varten. Harjoitus tekee mestarin, joten ei muuta kuin ompelukone surraamaan jatkossakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti