27.1.2013

Päivän väri on punainen

Satuin kaupasta ostamaan mukaan paketillisen Marimekon unikko-pikkuserviettejä. Niitä, jotka ovat siis  24*24 cm. Työn alla on (tilauserä) muitakin pussukoita, joten samalla hurautin tämän ihanan pienen penaalin kokoisen pussukan kasaan. Jännä, miten esitöihin meneekin niin paljon aikaa, kun taas vetoketjun ja saumat hurauttaa alle vartissa...

Tästä tuli minusta tosi söpö!


Paketissa on serviettejä jäljellä vielä 19 kappaletta, mutta nyt loppui kristallimuovi ja vetoketjut. Jatkan pussukoiden ompelua sitten, kun saan varastot niiltä osin täydennettyä :)

*

Tässä olen myös neulonut iltaisin, kun ei ompelukonetta viitsi kovaäänisempänä lasten nukkumaanmenon jälkeen käyttää. Nämä HIFK:n petosukat ovat myöskin tilaustyö ja menevät ystävän pojalle synttärilahjaksi.


Punaista lankaa on vielä useampi kerä jäljellä, ja ne olisi tarkoitus käyttää sekä näihin peto- että angry birds -sukkiin. Onpahan ainakin tekemistä :)

2 kommenttia:

  1. Ihania olet tehnyt, mahtaisitko tuon pedon pään ihjeen raskia minulle laittaa. Perheessaja ystäväpiirissä monta Hifki fania. Jos laitat, niin sähkäpostiosoitteeni on sirpahanski@helsinkilainen.com, en pahastu, vaikka haluat sen pitää omana tietonasi, Itse olen tehnyt niin, että olen kutonut sinipinavalkoiset sukat tai lapaset tai pipon tai kaulaliinan ja kirjaillut ommellen neuleen päälle Hifk. Kiitos, Ter. Sirpa Hanski. Ps, olen aika monessa neuleryhmässä fb:ssä, ja laitan melkein kaikista tekeleistäni kuvan ryhmiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitoksista :)
      Pedon pään saa itsekin tehtyä kätevällä nettiohjelmalla osoitteessa www.microrevolt.org
      Sen jälkeen vain intarsiaa neulomaan :)

      Poista