13.1.2013

jotain vaaleanpunaista (ja aika siirappista)

Neulomisteemalla edelleen mennään :)

Pikkuneiti tykästyi kyllä Angry Birds -sukkiin, mutta halusi itselleen kuitenkin jotain söpömpää. Ennalta-arvaamattomasti Hello Kitty sai kaikki äänet, joten ei muuta kuin neulomaan, mars!

Näihin sukkiin pikkuneiti on todella tyytyväinen:


Lankana Novita Nalle, puikot 2,5 mm sukkikset ja pyöröt. Toista vielä hieman keskeneräistä sukkaa neiti halusi välttämättä kokeilla. Tietysti korkokengän kanssa :D


Ja koska äitikin haluaa jotain söpöä ja vaaleanpunaista, kaivoin lankalaatikostani kerän vaaleanpunaista Seiskaveikkaa, ja tämän kokouspäivän aikana tikuttelin yhden sukan:


Onhan se vähän harmi, että tuo kuvio jää tuohon säären kohdalle ja siten näkymättömiin, jos sukkien varret vetää housujen alle, mutta kyllä piilossakin voi vähän söpöstellä :)

3 kommenttia:

  1. Ihanan nöppöset söpöt :-) hyvin menevät pienen neidin korkokengän kanssa :-) Aika nopeasti kyllä neulot, tai kudot niinku minä olin oppinu sanomaan, kunnes mainittiin mattojen kutomisesta jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on näitä kausia, kun neulon paljon, ja silloin saan paljon aikaiseksikin. Sitten on kausia, jolloin en ennätä neuloa yhtään tai vain vähän. Ja silloin neulomattomuus usein alkaa harmittaa...

      Aikaisemmin mäkin puhuin kutomisesta, mutta juuri tuo maton/kankaan kutominen sai mut muuttamaan käyttämääni termistöä :)

      Poista
  2. Tai sitten pidät sun söpösukkia sukkahousujen ja hameen kanssa tai legginssien lahkeen päällä tai... ihan törkeästi vaan näkyvillä! On hienot!
    /Satu

    VastaaPoista