2.1.2013

Porsaita äidin oomme kaikki...

En malttanut eilen laskea neuletyötä käsistäni, vaan mennä posotin tämän vuorokauden paremmalle puolelle ja katsoin samalla digiboksille tallentamiani jaksoja Ylpeyttä ja ennakkoluuloa. Aamuyön tunteina sain possusukat valmiiksi. Ja tänä aamuna tokaluokkalainen sukat nähdessään oli sitä mieltä, että nehän sitten tulevat hänelle :)

Novitan Nalle aloevera ei ole kyllä ihan mitään saapassukkalankaa, mutta ehkä nämä nyt hetken kestävät käytössä kuitenkin. Ja tuo sika on kyllä mukavan helppo tuohon mukaan neuloa.

Lasten toiveena on: "Näitä lisää!" :D


Eilen olikin vika lomapäivä hetkeen, joten varmasti neulomistahti tässä hetkeksi hidastuu...

3 kommenttia:

  1. Hienoja angrybirds sukkia olet tehnyt. Onko tähän possuun ruutumallia ? Voisin kokeilla kummipojille tehdä possusukat ;) t. Eija

    VastaaPoista
  2. Onhan tuohonkin ruutumalli, mutta en tiedä, kuinka laillista sen jakaminen on... Käytän siis itse sellaista nettisovellusta kuin knitpro 2.0, joka löytyy osoitteesta www.microrevolt.org Koneelle ei tarvitse ladata mitään ohjelmaa, mutta koneelta pitäisi löytyä kuva, josta haluaa saada ruutumallin. Ohjelma luo ruutumallin napin klikkauksella :) Ihan kamalan selkeä ei mallista tule, joten itse olen sitten vielä kynällä rajaillut mallista ääriviivat yms. alueet.

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkistä :) t. Eija

    VastaaPoista