3.11.2012

Pukinkonttiin

Jostain syystä ;) ajattelin tänäkin vuonna antaa itsetehtyjä lahjoja. Pehmeitä paketteja, joista lapset eivät niin tykkää, mutta joita useammat aikuiset kyllä arvostavat. Huovutettuja tumppuja, kauniita sukkia. Saatan jopa ommella jokusen meikkipussin/penaalinkin, saa nähdä nyt, mihin aika riittää. Niin, ja olisi se tämän vuoden käsityöhaastekin vielä tekemättä:

"Osallistun luovuuteen kannustavaan haasteeseen. Lupaan tehdä jotain omin käsin viidelle ensimmäiselle kommentoijalle. Kommentoijan tulee kopioida tämä omalle seinälleen ja lupautua tekemään samoin: Siis käsityö, lahja, taideteos tai jotain muuta mielenkiintoista, mutta itsetehtyä. Toimitus ystävälle vuoden 2012 aikana henkilökohtaisesti tai postilla. Lähdetkö mukaan?"

Viisi ystävää on kyllä tiedossa, joten siitä ei ole ollenkaan kyse. No, ei vielä ole kiire, onhan tätä vuotta jäljellä noin pari kuukautta. Hyvin siis ehtii ;)

Kovasti tässä haeskelen neulemallia Tapparan logosta. Knitpro 2.0 on ohjelma, jolla kuvasta kuin kuvasta saa kirjoneulemallin tehtyä, mutta kun tuo pieninkin vaihtoehto on liian iso.



Tämä logo pitäisi nimittäin olla sukassa, joten sen koko saisi mielellään olla se 24 silmukkaa maksimileveydeltään. Ei varmaan auta muuta kuin käydä ostamassa millimetripaperia ja alkaa itse värittää oikeanlaista ohjetta.

2 kommenttia:

  1. Hei, olen vastavierailulla, kiitos linkistä mun blogiin tuolla yllä :)
    Voi mun mies on suuri Tappara-fani! Mitä maksaisi tilata sulta sukat/kaulahuivi/jokin tuolla logolla? Tekisin tilauksen tammikuulle, kun on miehen synttärit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääk, tilaus! Langat jos itse maksat, niin kyl mä teen :) Siis jos saan tämän koevedoksen edes toimimaan. Just piirsin tuota logoa millimetripaperille ja huh huh... Täytyy testata ihan muilla väreillä ensin, mitä tuolta lankalaatikosta löytyy. Pipo niin, että tuo logo on isolla otsalla :D

      Mut kerron sitten (varmaan ihan kuvien kanssa ;) ), miten testissä kävi.

      Poista