11.11.2012

Selkeää ja suoraviivaista

Olen jo pitkään kaipaillut uutta ilmettä meidän olohuoneeseen. Aikaisemmat oranssinsävyiset verhot ovat olleet lempparini, mutta nyt näin pimeän aikaan alkoi tuntua, että ne myös syövät kaiken sen vähänkin valon, mitä sisälle tulee tai mitä sisällä on. (Joo, sitä voisi myös miettiä uusia valaisimia olkkariin...)



Toiveena oli löytää kangasta, jossa on värikkäitä summittaisia viivoja valkoisella pohjalla. Ikään kuin maalipensselillä vetäistyjä ja ihan perusväreistä: punaista, sinistä, keltaista, vihreää. Ei siis mitään kukka-, lehti- tai lintukuosia. No, eipä sellaista löytynyt, enkä ole kankaanpainantaan niin tutustunut, että olisin uskaltanut mieleistä kuosia lähteä itse painamaan. Olin kierrellyt pitkin syksyä eri kangaskaupoissa (netissä ja muualla), mutta mikään ei oikein iskenyt.

Eilen kävin esikoisen kanssa Eurokankaassa, kun hänellekin piti saada uudet verhot. (Vanhat dinoverhot annettiin eteenpäin, nääs :) ) Hän valitsi omaan huoneeseensa lämpimänoranssit yksiväriset verhot. Ne surauttelin heti eilen ja ripustin ikkunaan. Minä sen sijaan kiertelin ja kaartelin pitkin Eurokangasta ja etsin sitä oikeaa verhokangasta meidän olohuoneeseen. Vähän oli huono aika, kun joulukankaita oli niin paljon, eikä ihan sellaista löytynyt, mitä oli mielessä. Mutta tyydyin toiseksi parhaaseen, ja nyt, kun sain verhot ommeltua ja ripustettua, olen niihin oikeastaan aika tyytyväinen :)





Olohuone valostui selvästi, eikä tuo kukkainen kuosikaan niin kamalan paha ole. (Silti edelleen hakusessa on se juuri oikea kuosi. Saa nähdä, osuuko koskaan kohdalle.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti