9.11.2012

Onko tukka hyvin?

Tänään oli pitkästä aikaa päivällä hetki hengähtää, ja käytin sen heti hyväkseni :) Tyhjensin digiboksia ja näpräsin muutaman uuden tiaran ;)


Tässä koko katras yhteiskuvassa. Vasemmanpuolimmainen on näistä ekaksitehty, ja noita helmiä riitti vain siihen. Liiloja muovihelmiä oli sitten enemmän, ja niistä sain tehtyä nämä neljä (ja melkein viidennen, mutta sitten aika loppui kesken).

Olin Villihelmen nettikaupasta tilannut tuollaisia metallisia hiuskampoja, joissa on päässä pienet reiät kiinnitystä varten, ja ne kiinnitin tiaran keskelle eteen. Nyt pysyvät päässä, kun vielä tuolta sivuilta laittaa tavallisilla pinneillä kiinni.



Tässä yksi liila-valkoisista lähikuvassa. Sitä en tiedä, miltä nämä näyttävät näyttämöllä, kun ei näissä ole niin kovasti bling-blingiä kuin ehkä olisi toivottavaa. Itse tykkään tuosta muodosta. Vähän muuta kuin perinteinen kruunu :) Ihan täysin omaa designia tämä ei ole, vaan samantyylisestä tiarasta näin jokin aika sitten kuvan.

Saa nähdä, menevätkö nämä pian ihan käyttöönkin... :)

3 kommenttia:

  1. Kevyitä ja ilmavia, sieviä! Menikö sulla yhden teossa kauan aikaa, sitä ajattelin että jos tämän mallisia tekisi vaikka kymmenkunta kpl yhteen esitykseen, niin yksi ihminen ei joutuisi puurtamaan hiki hatussa ihan yötä päivää... :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa nämä tulivat aika nopeasti, kun hoksasi tekniikan :) Nuo kolme liila-valkoista tein noin puolessatoista tunnissa. Ekassa (siinä, missä on erilaiset helmet) kesti kauemmin, kun pujottelin noita pieniä valkoisia helmiä yksi kerrallaan ohueen metallilankaan, jota kieputin samalla pantaan kiinni. Huono ratkaisu. Noihin muihin pujotin valkoiset helmet vähän vahvempaan metallilankaan (samaa, jota on tuossa kiemurassa pohjalankana), jonka sitten vain kiinnitin pantaan kiinni sillä ohuemmalla metallilangalla (kieputtamalla helmien välistä). Se säästi ihan hurjasti aikaa! Myös nuo kiemurat voi taivuttaa ja kiinnittää liukuhihnatyönä ja sitten vain lisäilee noita helmiä.

      Kyllä mä kymmenen tekemiseen pari iltaa varaisin kuitenkin :)

      Poista
    2. No siis minähän olisin tehny juur noin kuin kuvasit ekan valmistamista :-)) Taitaa siihen työn "liukuhihnattamisen" suunnitteluun kans olla järkevää varata aikaa. Mietin joskus että auttaisko kimalleliiman pursottelu päälle kun on kirkkaita pyöreitä muovihelmiä, että ne näkyis ees jonnekin...

      Poista