1.4.2013

Pääsiäislomailua

Ennen kuin työkiireet jälleen ottavat vallan, päätin pyhittää pääsiäisen omille käsitöilleni. Tein sen puoliväkisin, mutta uskon, että seuraavat seitsemän viikkoa riittävät toukokuun näytösten puvustamiseen ja muihin työasioihin - joita onkin yllättävän paljon näin kun kausi lähenee loppuaan. On ainakin nyt levännyt olo :)

Tänä vuonna vietimme pääsiäisen poikkeuksellisesti kotona. Sain (ruuanlaiton ja siivouksen ohella) neulottua ihan kivasti ja purettua tilausjonoakin hieman. Puhumattakaan digiboksille tallentamistani ohjelmista.

Ystäväni tilasi tällaiset sukat minulta jo ennen joulua. Onneksi ei joululahjaksi ;)


Lankana tuttu Seiskaveikka, puikot ruusupuiset 3 mm. Kuvio lätkämaailmasta tuttu, helsinkiläinen jääkiekkoseura Karhu-Kissat. Toivottavasti ovat saajalle mieluisat :)

Muitakin tilauksia tein. Serkku oli tilannut itselleen ja kahdelle tyttärelleen sukat.


Itselleen Hello Kittyt, jotka tein jo aikaa sitten. Toiselle tyttärelle samanlaiset keltaisella nenällä ja toiselle tyttärelle mustat ja "mahdollisimman paksut". Hello Kitty -sukissa Seiskaveikkaa, mustat sukat neuloin Isoveljestä ja nelosen puikoilla. Lankaa meni noihin mustiin reilun kerän verran, sukka sopii koon 40 jalkaan.

Onhan tämä, kun villasukat ehtivät näin kevääksi, mutta toivottavasti lämmittävät jalkoja vielä syksyllä ja ensi talvenakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti