9.8.2012

Back in business :)

Siirryin Bloggerin puolelle ja sain kuvatkin lisättyä tänne ja vanhoihin postauksiin suurimmaksi osaksi. (Mutta älkää kysykö, kuinka pitkään sitä hommaa tein, sillä en pitänyt siitä kirjaa. Sen voin kuitenkin sanoa, että yksi ilta siinä meni ;) )

Blogin siistimisen sijaan tarkoitus oli viimeistellä neuletakki pikkuneidille. Eipä siitä puutu kuin nappien  ompelu ja se viimeinen silaus, eli höyryttäminen nurjalta. Se jääköön huomiselle, ettei tarvitse silloin ihan toimettomana olla ;)

Mitä kesään tulee, niin ihan olen ollut jouten käsitöiden osalta - lukuunottamatta tuota neuletakkia (josta kuvat ja muut myöhemmin). Sen sijaan olen lukenut. Mikä sekin on mukavaa touhua :) Opettajan kutsumuskuukaudet lähenevät loppuaan ja pitkän kesäloman jälkeen onkin ihana palata sorvin ääreen. Kangasvarastoa olen kartuttanut myös esiintymispukukankaiden osalta puhumattakaan kaavoista. Nyt niitä löytyy, erilaisia korsettikaavoja balettipukuihin. Ja kun työt alkavat, on enemmän aikaa käyttää ompelukoneen ääressä istuen, kun ei "tarvitse" lomailla :)

Tässä pikaisesti vähän lomatunnelmia: kuvaterveiset hehkuvan kuumasta Roomasta, jossa kävin Miehen kanssa muutaman päivän lomalla ennen juhannusta.





Palataan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti